KASVOHOIDOT

Kasvohoitoihimme kuuluu ihonhoidon ohjaus sekä halutessasi kotihoito-ohjeet kirjallisena

BIODROGA KASVOHOIDOT -Ylelliset ja yksilölliset kasvohoidot

ANTISTRESS KASVOHOITO -Stressijännitystä vähentävä rentouttava kasvohoito päänhieronnalla

CARETECH ULTRAÄÄNIHOIDOT -Ihon syväpuhdistukset

LIFT LIHASSTIMULAATIO+LYMFA HOIDOT -Veitsetön kasvojen kohotus

MIKRONEULAUS MESOCIT -Tehohoito ihon uusiutumiseen ja elvyttämiseen

MEDIDERMA KEMIALLISET KUORINNAT -Tehokkaat ihoa uudistavat happohoidot 

PLASMA+SOFTPLASMA HOIDOT -Ihon kiinteytyshoidot ja maksaläiskien poisto

KASVOHOITO SPECIAL -Valitsemme hoitomenetelmistämme juuri sinun ihollesi sopivan kasvohoitokokonaisuuden


PLASMA JA SOFTPLASMA

PLASMA on innovatiivinen hoitomenetelmä jolla kiinteytetään roikkuvaa ihoa sekä tasoitetaan juonteita silmien ja huulten alueelta, otsalta, nenänpielistä, korvan edestä, leukaperistä ja kaulalta.

Hoidossa puudutetulle iholle johdetaan energiaa neulalla, joka lähelle ihoa (neulaa ei viedä ihon alle) päästyään muodostaa välähdyksen / salaman. Iholle muodostuu lämmön ansiosta pieni rupi ihon kutistuessa.

Ihon kiinteytymisen näkee heti käsittelyn jälkeen, mutta lopullinen tulos on nähtävissä seuraavien viikkojen aikana ja iho kiinteytyy vielä noin 3 kk:n ajan. Käsittely voidaan uusia 8 - 12 viikon kuluttua, mutta moni saa avun jo yhdellä hoitokerralla, jonka tulos kestää noin 2 vuotta.

MYÖS MAKSALÄISKIEN POISTO YHDELLÄ HOITOKERRALLA!

SOFTPLASMA+MESOTERAPIA YHDISTELMÄHOITO

Myös plasmateknologiaa hyödyntävä hoito joka kiinteyttää tehokkaasti mutta ei vaadi toipumisaikaa ja voidaan tehdä koko kasvojen alueelle kerralla. Plasmateknologian vaikutuksessa ihon kollageenin tuotanto aktivoituu, mikä näkyy ihon napakoitumisena jo 4vko kuluessa esiin tulevana kiinteytymisenä. Hoito voidaan tehdä mihin aikana vuodessa tahansa. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

Palveluistamme löytyy kaksi eri jalkahoitoa. Jos jalkasi ovat hyvässä kunnossa, mutta haluat hemmotella muuten jalkojasi ja nauttia pitkästä hieronnasta niin valitse Spa-jalkahoito. Jos taas jalkasi vaativat monipuolisempaa hoitamista, valitse Jalkahoito.

Erilaiset jalkapohjien ongelmat johtuvat monista eri syistä ja näitä aiheuttajia selvitämme jalkahoidon aikana ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin joko lääkärille tai jalkaterapeutille. Jalkahoitoomme kuuluvat tarvittaessa mm. kovettumien ja känsien poisto, halkeamien hoito, paksuuntuneiden kynsien ohennus, sisäänkasvavien kynsien hoito sekä hautumien hoito. Ohjaamme sinua myös jalkojen kotihoidossa.

Käsihoidoissa suosimme kuorinnan jälkeen laitettavaa lämmintä parafiininaamiota joka tehokosteuttaa ihoa, rentouttaa, vilkastuttaa pintaverenkiertoa sekä voi helpottaa erilaisia särkyjä (esim. nivelreumassa). Valikoimassamme on parafiinikäsihoito tai kynsien hoitoon keskittyvä manikyyri.

GEELIKYNNET JA GEELILAKKAUKSET

GEELIKYNNET

Rakennekynsissä eli geelikynsissä käytämme muottia, jolla asiakkaan oma kynsi pidennetään halutun mittaiseksi ja muotoiseksi. Kynsipedille ja jatketulle kynnelle rakennetaan geelejä käyttäen paksuutta kynnen kestämiseksi. Kynnet kovetetaan UV- tai LED-valouunissa. Värejä löytyy monia ja koristeluissa mielikuvitus on rajana. Geelikynsiin aikaa saa varata n.1,5-2,5h. Erikoiskoristelujen kanssa aikaa voidaan varata jopa 3h. 

GEELILAKKAUS

Geelilakkauksessa asiakkaan kynsiä ei pidennetä, vaan vain muotoillaan siisteiksi. Geelilakka kerroksia voisi verrata normaalin kynsilakan paksuisiin kerroksiin. Kynnet kovetetaan UV- tai LED-valouunissa. Geelilakkauksen geeli on koostumukseltaan "joustavampaa" kuin rakennekynsissä käytettävät geelit, joten se kestää oman luonnonkynnen päällä paremmin. Värejä löytyy monia ja mielikuvituksen mukaan koristeluissa voi käyttää eri värejä sekaisin kuin myös sekoittaa esim. hileitä geelin päälle. Geelilakkaus on loistava myös apuna liuskottuville ja/tai lohkeileville kynsille. Aikaa geelilakkaukseen saa varata, n.1-2h. Teemme geelilakkauksia  myös varpaankynsille.

KYNSIEN HUOLTO

Sekä geelikynsissä, että geelilakkauksissa kynsien pysyvyysaika on yksilöllistä ja pysyvyyteen vaikuttavat mm. hormonit, mahdolliset lääkitykset ja miten paljon ja mitä käsillä tehdään. Usein lyhyemmät kynnet säilyvät pidempään parempina. Geelit kasvavat oman kynnen mukana ja huoltoväli voi vaihdella 2-5viikon välillä.

RIPSIEN JA KULMIEN ERIKOISKÄSITTELYT

LASHFILLER RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Ripsien kasvusuuntaa muokataan silikonimuottien avulla ripsien tyvestä lähtien niin, että ripset kaartuvat ylöspäin. Lopputulos saa omat ripset näyttämään pidemmiltä ja kohottaa katsetta. 

BROWFILLER KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien muotoilumenetelmä jossa muutetaan kulmakarvojen suuntaa. Rehottavat karvat saadaan muotoiltua siistiin linjaan ja myös hentoihin kulmiin saadaan ryhtiä. Filler menetelmän ansiosta karvat myös saavat vahvuutta.

MUISTA 24H KASTELU JA LÄMPÖKIELTO KÄSITTELYN JÄLKEEN!

RIPSIPIDENNYKSET

KLASSISET/VOLYYMIT/HYBRIDIT

Teemme ripsipidennykset synteettisillä silkki- tai minkkikuituripsillä, jotka liimataan yksitellen. Volyymiviuhkat ja tupsut rakennamme itse halutun lopputuloksen saamiseksi. Ripsikuituja on useaa eri pituutta, paksuutta ja kaarevuutta. Extrana laitamme myös värillisiä ripsiä, timantteja ja glitter-ripsiä.

Olemme tehneet ripsipidennyksiä päivittäin vuodesta 2008. Jotta olisit täydellisesti tyytyväinen ripsipidennyksiisi, me:

Sovimme yhdessä sinun kanssasi millaiset ripset haluat

Emme liimaa valmiita tupsuja, vain yksittäisiä ripsikuituja!

Oman ripsen kantokyky on rajallinen, joten emme liimaa liian pitkää tai liian paksua ripsikuitua omiin ripsiisi nähden. Näin omat ripsesi eivät vaurioidu ja saavat kasvaa ja uusiutua normaalisti.

Liimaamme kuidun jokaiseen omaan ripseesi, joka on tarpeeksi pitkä pysyvään liimaukseen. Omien ripsiesi määrä vaikuttaa lopputuloksen tuuheuteen.

Annamme kotihoito-ohjeet myös kirjallisesti mukaasi

Kotihoito-ohjeita noudattamalla saat ripsesi pysymään mahdollisimman pitkään

Varaa aikasi huoltoon ajoissa. Yleisin huoltoväli on 3-4 viikkoa, johtuen siitä, että oman ripsen kasvukausi on 60-90 päivää. Ripset siis uusiutuvat jatkuvasti!

EHOSTUKSET

Kevyempi arkimeikki tai voimakkaampi juhlameikki yksilöllisesti. Huomioimme meikissä tilaisuuden luonteen ja asiakkaan tyylin kokonaisvaltaisesti huomioiden myös vallitsevan trendin. Meikin aikana saat myös vinkkejä ja uusia ideoita omaan meikintekoosi. 

VARTALOHOIDOT

FORMOSTAR INFRAPUNASYVÄLÄMPÖ (Seinäjoki)

Lämpimät infrapunavyöt tehostavat monipuolisesti kehon toimintaa samalla kun lämpö rentouttaa. Hoito kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä aktivoi kehon omia entsyymejä ja hormoneja. Erinomainen hoito nopeuttamaan painon pudotusta sekä aktivoimaan aineenvaihduntaa. Hoidosta on lempeää apua myös lihaskireyksiin ja reumakipuihin. LPG-ENDERMOLOGISET IMURULLAUSHOIDOT (Kankaanpää)

Esteettisissä hoidoissa imurullauksella voidaan tehokkaasti vähentää muhkuraista selluliitti-ihoa, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan poistuminen soluista paranee ja sen seurauksena kudos silenee vaikeiltakin rasvakertymä alueilta. Hoito sopii myös raskauden jälkeiseen vartalon muokkaukseen.


LÄMMIN BAMBUHIERONTA (Seinäjoki)

Erilaisten hierontatekniikoiden käyttö ja lämpöiset bambukepit yhdessä rentouttavat tehokkaasti koko vartalon. Hieronta on täydellinen tapa hoitaa sekä kehoa että mieltä. Lämpimien bambukeppien yhdistäminen hierontaan voimistaa kosketuksen vaikutusta. Lämmin bambuhieronta on hoito, joka yhdistää erimittaiset ja kokoiset lämpimät kepit käyttäen rullaavia liikkeitä tarjoten kokonaisvaltaisen syvien kudosten hieronnan, jonka voi yhdistää myös perinteiseen hierontaan. 

VITA LIBERATA SUIHKURUSKETUS

Rusketusuutteen pohja raaka-aine on aloe veran lehtiuute joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Itseruskettavana aineosana toimii DHA eli dihydroksiasetoni, joka on uutettu luomusokerijuurikkaasta.DHA vaikuttaa ainoastaan ihon pintakerrokseen, josta johtuen väri haalistuu ihon uusiutuessa 5-10 päivässä. Valikoimastamme löytyy useaa eri sävy vaihtoehtoa. Rusketuksen lopputulokseen vaikuttavat myös mm. ihon oma pigmentti, ihon ph ja sekä ihon kotihoito. 

Ennen ja jälkeen rusketuksen

- Kuori iho huolellisesti suihkussa

- Älä käytä kosteusvoidetta, ihon tulee olla mahdollisimman puhdas

- Ota mukaan rennot ja tummat vaatteet

- Ennen rusketusta poista iholta meikki ja deodorantti

- Rusketuksen jälkeen pukeudu varovasti, ei hankaavia vaatteita

- Vältä suihkua ja hikoilua 5-7 tunnin ajan

- Kosteuta ihoa säännöllisesti

- Suosittelemme suihkurusketuksen ottamista 1-2 päivää ennen tärkeää tilaisuutta

- Ylläpidä rusketustasi Vita Liberatan hoitavilla kotihoitotuotteilla!

KARVANPOISTOT/ SOKEROINTI

Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja

-Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.

-Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.

-Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

-Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.

-Sokerointi on hygieenistä.

-Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

-Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä

HOITOPAKETIT

PÄIVÄUNI

Hemmotteleva kasvohoito käsien ja jalkojen hieronnalla

PUMPULITAIVAS

Hemmotteleva jalkojen ja käsien yhdistelmähoito

MONIEN ERI HOITOJEN YHDISTÄMINEN LISÄPALVELUIN

Nettiajanvarauksessa pystyt valitsemaan hoitoosi lisäpalveluita jolloin saat kätevästi koottua yhdellä varauksella itsellesi monipuolisen hoitopaketin

MICROBLADING

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit ja luonnolliset kulmat. Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin käsikappaleen ja terän avulla (ei koneellisesti). Ero pysyvämpään kestopigmentointiin verrattuna on, että microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan 1-2 vuodessa. Jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus 1-2 vuoden jälkeen ensilaitosta. 

KESTOPIGMENTOINTI

Kestopigmentointi on eri alueille (kulmat, silmienrajat, huulet) sopiva ja pitkäkestoisempi pigmentointimenetelmä. Se pysyy alueesta ja ihosta riippuen 1-4 vuotta. Kestopigmentoinnissa väri viedään ihon alle koneellisesti ohuella neulalla. Erilaisia tekniikoita ovat esim. kulmien karvanpiirtotekniikka, häipyvä puuterimainen tekniikka ja huulten rajaukset tai 3D-efektit.

MICROTAPPING

Microtapping on kevyempi versio kestopigmentoinnista ja se tehdään microblading tekniikalla ilman konetta, mutta voidaan tehdä myös silmänrajauksiin ja huuliin. Lopputulos on pehmeä ja puuterimainen. Pysyvyys on samaa luokkaa kuin microbladingissa eli 1-2vuotta. Microtapping tekniikkaa voidaan yhdistää kestopigmentointiin tuoden pehmeyttä lopputulokseen. 


HYALURON PEN -HOIDOT

Hyaluron Pen -hoidoissa hyaluronihappoa syötetään iholle ilman neulaa, ilmanpaineen avulla. Kynän muotoinen työkalu laukaisee hyaluronihappoa ihon papillaari dermis kerrokseen. Aukko, jonka kautta täyteaine laukaistaan ihon läpi on vain 1/3 injektioneulan koosta joten siitä ei jää iholle käsittelyjälkiä. Hyaluron pen sopii huulien täytön lisäksi pinnallisten ja keskisyvien juonteiden täyttöön esim. kevyet ilmejuonteet, nasolabiaalit ja marjonetit. Hyaluronihapolla voi korjata myös huulien symmetrisyyttä, lisätä huulien volyymia tai vain yksinkertaisesti kosteuttaa huulia. 

SOLARIUM

Sunvision

-Ergonomisesti muotoiltu alafleksi -Digitaalinen ohjauspaneeli

-Säädettävä, tehokas tuuletin -Kasvotehostin -Kaunis ja tasainen rusketus

Solariumimme on STUK-TARKASTETTU!

Tullessasi solariumiin saat henkilökunnaltamme opastusta ihotyyppisi tunnistamiseen, solariumin käyttöön ja Suomen Säteilyturvakeskuksen antamiin ohjeisiin. Lue aina Stuk:n antamat kirjalliset opasteet solariumhuoneemme seinältä.Huomioithan, että ihotyyppisi ja pohjarusketuksesi vaikuttavat solariumissa oloaikaasi. Meillä maksimiaika on 20min. Suosittelemme myös, että käyntikertojen väli olisi vähintään yksi vuorokausi. Tällä hetkellä suositukset vaihtelevat eri maiden välillä, mutta stuk:n suositus on korkeintaan 20 käyntikertaa/vuosi. Yleinen suositus on, että ihotyypistä riippuen sekä aurinkoa että solariumia tulee ottaa maltillisesti ja aina välttää ihon palamista.

Solariumin edut:

Saat auringon valoa myös sateisina päivinä ja vuoden pimeimpinä aikoina

Saat rajattoman rusketuksen

Pohjarusketus ennen matkaa ja ylläpitoa matkan jälkeen

D-vitamiinin tuotanto lisääntyy

Lämpö rentouttaa

Atopia ja psoriasis iho-oireet saattavat helpottua


Älä käytä solariumia jos:

Olet alle 18-vuotias (solarium on kielletty alle 18-vuotiailta!)

Olet ihotyyppiä I (ihosi on herkkä auringolle etkä rusketu kovin helposti)

Olet ollut tai aiot olla auringossa samana päivänä

Käytät lääkitystä joka herkistää ihoa UV-säteilylle esim. antibiootit

Sinulla tai sukulaisellasi on tai on ollut ihosyöpä


Ennen solariumiin menoa

Varaat aikasi kätevästi nettiajanvarauksestamme mihin aikaan vuorokaudesta vaan! Voit varata aikaa myös puhelimitse. Varaamme ajat puolen tunnin välein.

Mene solariumiin puhtaalla iholla! Meiltä löydät kasvojenpuhdistustuotteet

Ota pois korut ja piilolinssit

Käytä silmäsuojiamme

Voit käyttää rusketusta edistäviä tuotteita, mutta suosittelemme niiden laittoa vasta solariumin jälkeen

TUOTESARJAT

Biodroga

Hoitotuotteet ovat korkealaatuista saksalaista bioteknistä ammattikosmetiikkaa. Ne tarjoavat iholle täyteläistä hoitoa, hemmottelua mielelle sekä asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Tuotelinjoista löytyvät esim. vitamiini-, kaviaari- ja happituotteita. Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma. 

www.biodroga.fi

Sesderma ja Mediderma

Ihotautilääkäri Dr. Gabriel Serranon kehittämät dermakosmeettiset tuotteet erilaisiin iho-ongelmiin. Hoidoissa käytämme erilaisia kemiallisesti ihoa kuorivia tuotteita ja useita ihon esi- ja jälkihoitoon tarkoitettuja tuotelinjoja. Tuotteet antavat nopeita tuloksia erityisesti punoittavan ihon sekä pigmenttiläiskien, aknen ja rasvaisen ihon hoitoon. 

Vita Liberata

Ylellinen itseruskettavien tuotesarja. Tuotteissa on uniikki moisture-lock koostumus, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoasi. Tuotteet ovat tuoksuttomia ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet sisältävät 80 % ECOCERT-sertifioituja luomuainesosia eivätkä sisällä alkoholia tai hajusteita. 

www.vitaliberata.fi

LCN

Saksalainen maailmanlaajuisesti tunnettu tuotemerkki, joka on ollut markkinoilla yli 30 vuotta. Monipuoliset kynsi-, käsi- ja jalkahoitotuotteet ovat useasti palkittu kansainvälisesti. LCN kehittää, valmistaa ja testaa myös kestopigmentointivärit euroopassa ja ne täyttävät viimeisimmät turvallisuuskriteerit.

Gerard's Beauty Shaping

Italialainen tuotesarja joka on vuosien varrella ollut edelläkävijä vartalon ongelma-alueiden hoidossa. Selluliitin, rasvakertymien, turvotuksen, ihon venymäjälkien ja veltostumisen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon tarkoitetut tuotteet. Tehokkuus perustuu eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden yhdistelmiin. 

www.suomengerards.fi 

Alexandria Professional

Kanadalaiset Alexandria Professional-sokerointituotteet on kehitetty ammattimaiseen, hellävaraiseen ja hygieeniseen karvojenpoistoon. Aineosat ovat 100% luonnollisia. Sokerointitekniikalla saadaan poistettua pienimmätkin karvat hellävaraisesti myös intiimialueilta.