KASVOHOIDOT

Kasvohoitoihimme kuuluu ihonhoidon ohjaus sekä halutessasi kotihoito-ohjeet kirjallisena

BIODROGA KASVOHOIDOT -Ylelliset ja yksilölliset kasvohoidot

ANTISTRESS KASVOHOITO -Stressijännitystä vähentävä rentouttava kasvohoito päänhieronnalla

CARETECH ULTRAÄÄNIHOIDOT -Ihon syväpuhdistukset

LIFT LIHASSTIMULAATIO+LYMFA HOIDOT -Veitsetön kasvojen kohotus

MIKRONEULAUS MESOCIT -Tehohoito ihon uusiutumiseen ja elvyttämiseen, arvet ja pigmenttimuutokset

MEDIDERMA KEMIALLISET KUORINNAT -Tehokkaat ihoa uudistavat happo- ja retinolihoidot. Ihon kiinteytys, tasoitus, akne, aknearvet

PLASMA+SOFTPLASMA HOIDOT -Ihon kiinteytyshoidot ja maksaläiskien poisto

KASVOHOITO SPECIAL -Valitsemme hoitomenetelmistämme juuri sinun ihollesi sopivan kasvohoitokokonaisuuden


PLASMA JA SOFTPLASMA

PLASMA on innovatiivinen hoitomenetelmä jolla kiinteytetään roikkuvaa ihoa sekä tasoitetaan juonteita silmien ja huulten alueelta, otsalta, nenänpielistä, korvan edestä, leukaperistä ja kaulalta.

Hoidossa puudutetulle iholle johdetaan energiaa neulalla, joka lähelle ihoa (neulaa ei viedä ihon alle) päästyään muodostaa välähdyksen / salaman. Iholle muodostuu lämmön ansiosta pieni rupi ihon kutistuessa.

Ihon kiinteytymisen näkee heti käsittelyn jälkeen, mutta lopullinen tulos on nähtävissä seuraavien viikkojen aikana ja iho kiinteytyy vielä noin 3 kk:n ajan. Käsittely voidaan uusia 8 - 12 viikon kuluttua, mutta moni saa avun jo yhdellä hoitokerralla, jonka tulos kestää noin 2 vuotta.

MYÖS MAKSALÄISKIEN POISTO YHDELLÄ HOITOKERRALLA!

SOFTPLASMA+MESOTERAPIA YHDISTELMÄHOITO

Myös plasmateknologiaa hyödyntävä hoito joka kiinteyttää tehokkaasti mutta ei vaadi toipumisaikaa ja voidaan tehdä koko kasvojen alueelle kerralla. Plasmateknologian vaikutuksessa ihon kollageenin tuotanto aktivoituu, mikä näkyy ihon napakoitumisena jo 4vko kuluessa esiin tulevana kiinteytymisenä. Hoito voidaan tehdä mihin aikana vuodessa tahansa. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

Palveluistamme löytyy kaksi eri jalkahoitoa. Jos jalkasi ovat hyvässä kunnossa, mutta haluat hemmotella muuten jalkojasi ja nauttia pitkästä hieronnasta niin valitse Spa-jalkahoito. Jos taas jalkasi vaativat monipuolisempaa hoitamista, valitse Jalkahoito.

Erilaiset jalkapohjien ongelmat johtuvat monista eri syistä ja näitä aiheuttajia selvitämme jalkahoidon aikana ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin joko lääkärille tai jalkaterapeutille. Jalkahoitoomme kuuluvat tarvittaessa mm. kovettumien ja känsien poisto, halkeamien hoito, paksuuntuneiden kynsien ohennus, sisäänkasvavien kynsien hoito sekä hautumien hoito. Ohjaamme sinua myös jalkojen kotihoidossa.

Käsihoidoissa suosimme kuorinnan jälkeen laitettavaa lämmintä parafiininaamiota joka tehokosteuttaa ihoa, rentouttaa, vilkastuttaa pintaverenkiertoa sekä voi helpottaa erilaisia särkyjä (esim. nivelreumassa). Valikoimassamme on parafiinikäsihoito tai kynsien hoitoon keskittyvä manikyyri.

GEELIKYNNET JA GEELILAKKAUKSET

GEELIKYNNET

Rakennekynsissä eli geelikynsissä käytämme muottia, jolla asiakkaan oma kynsi pidennetään halutun mittaiseksi ja muotoiseksi. Kynsipedille ja jatketulle kynnelle rakennetaan geelejä käyttäen paksuutta kynnen kestämiseksi. Kynnet kovetetaan UV- tai LED-valouunissa. Värejä löytyy monia ja koristeluissa mielikuvitus on rajana. Geelikynsiin aikaa saa varata n.1,5-2,5h. Erikoiskoristelujen kanssa aikaa voidaan varata jopa 3h. 

GEELILAKKAUS

Geelilakkauksessa asiakkaan kynsiä ei pidennetä, vaan vain muotoillaan siisteiksi. Geelilakka kerroksia voisi verrata normaalin kynsilakan paksuisiin kerroksiin. Kynnet kovetetaan UV- tai LED-valouunissa. Geelilakkauksen geeli on koostumukseltaan "joustavampaa" kuin rakennekynsissä käytettävät geelit, joten se kestää oman luonnonkynnen päällä paremmin. Värejä löytyy monia ja mielikuvituksen mukaan koristeluissa voi käyttää eri värejä sekaisin kuin myös sekoittaa esim. hileitä geelin päälle. Geelilakkaus on loistava myös apuna liuskottuville ja/tai lohkeileville kynsille. Aikaa geelilakkaukseen saa varata, n.1-2h. Teemme geelilakkauksia  myös varpaankynsille.

KYNSIEN HUOLTO

Sekä geelikynsissä, että geelilakkauksissa kynsien pysyvyysaika on yksilöllistä ja pysyvyyteen vaikuttavat mm. hormonit, mahdolliset lääkitykset ja miten paljon ja mitä käsillä tehdään. Usein lyhyemmät kynnet säilyvät pidempään parempina. Geelit kasvavat oman kynnen mukana ja huoltoväli voi vaihdella 2-5viikon välillä.

RIPSIEN JA KULMIEN ERIKOISKÄSITTELYT

LASHFILLER RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Ripsien kasvusuuntaa muokataan silikonimuottien avulla ripsien tyvestä lähtien niin, että ripset kaartuvat ylöspäin. Lopputulos saa omat ripset näyttämään pidemmiltä ja kohottaa katsetta. 

BROWFILLER KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien muotoilumenetelmä jossa muutetaan kulmakarvojen suuntaa. Rehottavat karvat saadaan muotoiltua siistiin linjaan ja myös hentoihin kulmiin saadaan ryhtiä. Filler menetelmän ansiosta karvat myös saavat vahvuutta.

MUISTA 24H KASTELU JA LÄMPÖKIELTO KÄSITTELYN JÄLKEEN!

RIPSIPIDENNYKSET

KLASSISET/VOLYYMIT/HYBRIDIT

Teemme ripsipidennykset synteettisillä silkki- tai minkkikuituripsillä, jotka liimataan yksitellen. Volyymiviuhkat ja tupsut rakennamme itse halutun lopputuloksen saamiseksi. Ripsikuituja on useaa eri pituutta, paksuutta ja kaarevuutta. Extrana laitamme myös värillisiä ripsiä, timantteja ja glitter-ripsiä.

Olemme tehneet ripsipidennyksiä päivittäin vuodesta 2008. Jotta olisit täydellisesti tyytyväinen ripsipidennyksiisi, me:

Sovimme yhdessä sinun kanssasi millaiset ripset haluat

Emme liimaa valmiita tupsuja, vain yksittäisiä ripsikuituja!

Oman ripsen kantokyky on rajallinen, joten emme liimaa liian pitkää tai liian paksua ripsikuitua omiin ripsiisi nähden. Näin omat ripsesi eivät vaurioidu ja saavat kasvaa ja uusiutua normaalisti.

Liimaamme kuidun jokaiseen omaan ripseesi, joka on tarpeeksi pitkä pysyvään liimaukseen. Omien ripsiesi määrä vaikuttaa lopputuloksen tuuheuteen.

Annamme kotihoito-ohjeet myös kirjallisesti mukaasi

Kotihoito-ohjeita noudattamalla saat ripsesi pysymään mahdollisimman pitkään

Varaa aikasi huoltoon ajoissa. Yleisin huoltoväli on 3-4 viikkoa, johtuen siitä, että oman ripsen kasvukausi on 60-90 päivää. Ripset siis uusiutuvat jatkuvasti!

EHOSTUKSET

Kevyempi arkimeikki tai voimakkaampi juhlameikki yksilöllisesti. Huomioimme meikissä tilaisuuden luonteen ja asiakkaan tyylin kokonaisvaltaisesti huomioiden myös vallitsevan trendin. Meikin aikana saat myös vinkkejä ja uusia ideoita omaan meikintekoosi. 

ENDERMOLOGISET IMURULLAUSHOIDOT

Hoito vilkastuttaa verenkiertoa, nestekiertoa, aineenvaihduntaa sekä samalla elvyttää sidekudoksen ja rasvasolujen aineenvaihduntaa. Hoito elvyttää sidekudoksen toimintaa ja fibroblastien avulla myös ihon kollageenin tuotanto lisääntyy ja ihon elastisuus paranee.

Esteettisissä hoidoissa imurullauksella voidaan tehokkaasti vähentää muhkuraista selluliitti-ihoa, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisäämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan poistuminen soluista paranee ja sen seurauksena kudos silenee vaikeiltakin rasvakertymä alueilta. Hoito sopii myös raskauden jälkeiseen vartalon muokkaukseen.

Jo yhdestä hoitokerrasta saadaan apua turvotukseen ja lihaskiereyteen tai jos etsit vain rentouttavaa koko vartalon hemmottelua ja rentoutumista. Sarjahoitojen avulla päästään pysyvämpiin hoitotuloksiin selluliitin ja veltostuneen ihon hoidossa.

NORVELL SUIHKURUSKETUS

Amerikkalainen Norvell sarja on maaliman numero 1 suihkurusketuksessa jo vuodesta 1983. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia, eläinkokeettomia parabeenittomia, sulfaatittomia, pähkinättömiä ja gluteenittomia. Ne sisältävät pääasiassa marjoja, hedelmiä ja kasviksia sekä parasta DHA:ta jota markkinoilta saadaan. Sarjan kaikki tuotteet ovat myös dermatologisesti testattuja. Norvellin kaikki suihkurusketusvärit ja itserusketustuotteet ovat uuden EU-kosmetiikkalain mukaiset joka tuli voimaan 1.3.2022.

Tuotteilla on Leaping bunny -sertifioint ja se on ainoa Suomessa myynnissä oleva suihkurusketussarja jolla on PETAN cruelty free & vegan-sertifiointi.

Oma patentti

Norvellilla on oma patentti PH-Balancer, joka tasapainottaa ihon PH arvon optimaaliseksi suihkurusketukseen. Se myös takaa sen, että kenellekkään ei koskaan tule oranssia lopputulosta tai että aine haisisi pahalle iholla. Lisäksi se antaa runsaasti kosteutta iholle ja intensiivisemmän värin. Balancer suihkutetaan hoitolassa iholle ennen varsinaista suihkurusketusväriä.

Saat yksilöllisen värin joka on juuri sinulle!

Norvellin ainutlaatuisuus on myös siinä, että saat juuri sellaisen värin joka on kuin sinulle tehty. Kerro toiveesi ja hän sekoitamme sinulle värin jossa huomioidaan ihosi lähtöväri ja millaiseen lopputuloksen haluat.

Miten kauan värin kehitys kestää?

Suihkurusketusaine kehittää iholle kauniin tasaisen rusketuksen 18-24 tunnissa. Tänä aikana pitää välttää vesisuihkuja ja hikoilua. Jos menee suihkuun aikaisemmin, väri ei ole ehtinyt muodostumaan halutuksi. Jos ainetta tarttuu vaatteisiin tai liinavaatteisiin niin se lähtee pois normaalissa vesipesussa. Tuote on vesiliukoista.

KARVANPOISTOT/ SOKEROINTI

Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja

-Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.

-Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.

-Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

-Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.

-Sokerointi on hygieenistä.

-Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

-Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä

DIATERMIA STEREX BLEND

Diatermialla/elektrolyysilla poistetaan häiritseviä ihokarvoja (myös vaaleita), pintaverisuonia ja varsiluomia. Sterex Blend yhdistelmälaitteella voidaan hyödyntää galvaanisen virran ja diatermian yhteisvaikutusta, mikä tekee hoidosta tehokkaamman sekä ihoystävällisemmän.

Hoidon jälkeen iho tulisi pitää kuivana ja puhtaana 24h. Auringossa oleskelua tulisi välttää viikon ajan. Käsittely voidaan uusia 1-2 viikon kuluttua.

Karvojen poisto Diatermianeulalla tuhotaan karvan juuri eli karvanysty aiheuttaen pysyvän karvanpoiston. Pysyvää karvanpoistoa varten hoito uusitaan 1-3 kertaa. Hoitoa suositellaan erityisesti pienille alueille ja yksittäisille karvoille. Menetelmällä voidaan hoitaa kaikenvärisiä ihoja sekä ihokarvoja.

Pintaverisuonien poisto Menetelmällä voidaan poistaa laajentuneita hiusverisuonia, jotka kuultavat ihon läpi eli teleangiekstasiaa. Myös hämähäkkiluomet voidaan poistaa.

Varsiluomien poisto Varsiluomet eli fibroomat on mahdollista poistaa diatermian avulla.

STEREX SX Blend menetelmä vain koulutetuilla ja valtuutetuilla hoitoloilla. 

HOITOPAKETIT

PÄIVÄUNI

Hemmotteleva kasvohoito käsien ja jalkojen hieronnalla

PUMPULITAIVAS

Hemmotteleva jalkojen ja käsien yhdistelmähoito

MONIEN ERI HOITOJEN YHDISTÄMINEN LISÄPALVELUIN

Nettiajanvarauksessa pystyt valitsemaan hoitoosi lisäpalveluita jolloin saat kätevästi koottua yhdellä varauksella itsellesi monipuolisen hoitopaketin

MICROBLADING

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit ja luonnolliset kulmat. Toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin käsikappaleen ja terän avulla (ei koneellisesti). Ero pysyvämpään kestopigmentointiin verrattuna on, että microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan 1-2 vuodessa. Jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus 1-2 vuoden jälkeen ensilaitosta. 

KESTOPIGMENTOINTI

Kestopigmentointi on eri alueille (kulmat, silmienrajat, huulet) sopiva ja pitkäkestoisempi pigmentointimenetelmä. Se pysyy alueesta ja ihosta riippuen 1-4 vuotta. Kestopigmentoinnissa väri viedään ihon alle koneellisesti ohuella neulalla. Erilaisia tekniikoita ovat esim. kulmien karvanpiirtotekniikka, häipyvä puuterimainen tekniikka ja huulten rajaukset tai 3D-efektit.

MICROTAPPING

Microtapping on kevyempi versio kestopigmentoinnista ja se tehdään microblading tekniikalla ilman konetta, mutta voidaan tehdä myös silmänrajauksiin ja huuliin. Lopputulos on pehmeä ja puuterimainen. Pysyvyys on samaa luokkaa kuin microbladingissa eli 1-2vuotta. Microtapping tekniikkaa voidaan yhdistää kestopigmentointiin tuoden pehmeyttä lopputulokseen. 


TUOTESARJAT

Biodroga

Hoitotuotteet ovat korkealaatuista saksalaista bioteknistä ammattikosmetiikkaa. Ne tarjoavat iholle täyteläistä hoitoa, hemmottelua mielelle sekä asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Tuotelinjoista löytyvät esim. vitamiini-, kaviaari- ja happituotteita. Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma. 

www.biodroga.fi

Sesderma ja Mediderma

Ihotautilääkäri Dr. Gabriel Serranon kehittämät dermakosmeettiset tuotteet erilaisiin iho-ongelmiin. Hoidoissa käytämme erilaisia kemiallisesti ihoa kuorivia tuotteita ja useita ihon esi- ja jälkihoitoon tarkoitettuja tuotelinjoja. Tuotteet antavat nopeita tuloksia erityisesti punoittavan ihon sekä pigmenttiläiskien, aknen ja rasvaisen ihon hoitoon. 

LCN

Saksalainen maailmanlaajuisesti tunnettu tuotemerkki, joka on ollut markkinoilla yli 30 vuotta. Monipuoliset kynsi-, käsi- ja jalkahoitotuotteet ovat useasti palkittu kansainvälisesti. LCN kehittää, valmistaa ja testaa myös kestopigmentointivärit euroopassa ja ne täyttävät viimeisimmät turvallisuuskriteerit.

Alexandria Professional

Kanadalaiset Alexandria Professional-sokerointituotteet on kehitetty ammattimaiseen, hellävaraiseen ja hygieeniseen karvojenpoistoon. Aineosat ovat 100% luonnollisia. Sokerointitekniikalla saadaan poistettua pienimmätkin karvat hellävaraisesti myös intiimialueilta.